Niels Renovatie vloer-en tegelwerken

VLOER- EN TEGELWERKEN


Net gebouwd? Of gaat u uw woning of appartement renoveren?


Wij leggen alle types van vloertegels in uw gebouw. Een landelijke, moderne of klassieke stijl? Geef aan welke tegels u verkiest en wij leggen vakkundig de vloeren, zowel binnen als buiten. Wij hebben diverse technieken onder de knie om deze werken uit te voeren. Op die manier leggen wij vloeren op chape of lijmen wij de tegels.


Kies voor een stijlvolle afwerking bij badkamerrenovaties of bij de inrichting van uw keuken. Met tegelwanden kan u het uitzicht laten creëren dat u wenst, van een retro- tot een moderne look.  Ook de inloopdouche betegelen wij voor u voor uren doucheplezier. Het voordeel is dat u meteen waterbestendige muren heeft.


Advies en voorbereidingen

Voor de tegel- en vloerwerken bieden wij u een brede en klantvriendelijke service aan. Vanaf de eerste gesprekken staan wij u bij met gericht advies. Voor aanvang van de werken voeren wij ook de voorbereidende werken uit voor een vlotte uitvoering.


Duurzaamheid
Technisch sterke en esthetisch mooie vloer en tegelwerken afleveren . Werken die we met passie uitvoeren en waar u jarenlang trots op kan zijn


Niels Renovatie vloer-en tegelwerken
Niels Renovatie Vloer- en tegel werken
Niels Renovatie Vloer- en Tegelwerken