Niels Renovatie wandbekleding
Niels Renovatie wandbekleding
Niels Renovatie wandbekleding
Niels Renovatie wandbekleding

WANDBEKLEDINGZijn de muren in je huis nu wat saai of ben je gewoon toe aan een andere look? Zelfs als je maar één muur in je woonkamer gaat behangen, krijgt je interieur al een compleet nieuwe uitstraling. De mogelijkheden zijn onbegrensd, van de meest verfijnde en luxueuze soorten wandbekleding tot strak eigentijds of vintage.


Behangpapier geeft ook meer karakter weer, zo is er de mogelijkheid om textiel behang te gebruiken alsook 3D behang, foto behang of behang met speciale lijnstructuren. Vliesbehang is daarin ook zeer sterk geëvolueerd in verschillende motieven die dan daarna overschilderd worden in uw gewenste kleur.


We zijn vertrouwd met alle soorten behang, van klassiek tot trendy, in grote en kleine projecten. We zijn ook gespecialiseerd in het behangen met vliesbehang, vinylbehang en fotoprint.


De combinatie van verf en behang? Perfect mogelijk, dankzij onze jarenlange ervaring als perfectionistische behanger en schilder. Wilt u liever zelf behangpapier kopen of hebt u het al gekocht? Dan voeren wij net zo goed met de glimlach de nodige behangwerken uit.